Denut Schilderwerken
Lakenstraat 20
8970 Poperinge
Tel: 0496 / 50 43 72
Fax: 057 / 33 69 93
info@denut.be

Denut Schilderwerken

Denut bvba is een schildersbedrijf, opgericht in januari 2002 door de twee broers Karel en Pieter Denut. Als rasechte Poperingnaars was het evident om onze zaak in de hoppestad op te richten en uit te bouwen tot wat ze nu is, een bedrijf met 5 werknemers en een leerjongen.

Bij ons kunt u terecht voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten, zowel het normale schilderwerk als het plaatsen van decoratieve schilderstechnieken. Uiteraard hoort ook het plaatsen van behangpapier evenals het leggen van vloerbekleding tot ons domein. Eveneens kunt u bij ons terecht voor het schuren en bewerken van bestaande parketten en plankenvloeren.

We hebben ervaring met een breed gamma van werken, van het normale schilderwerk tot winkelinrichting, horecazaken enz…. zowel modern als klassiek.

Samen met u kunnen we zoeken naar de juiste stijl, sfeer en kleur om uw woning of appartement zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel niet om ons te contacteren voor een gratis en vrijblijvende prijsofferte. Ondertussen kunt u reeds enkele van onze realisaties op onze website bekijken.

©PopCom